General

Baan Sammy. Overkommelige miljøvenlige hjem. Vi bygger smarte og overkommelige økohuse til moderne mennesker. Disse Eco huse er placeret i det populære område af Soi 112. Mange års erfaring med byggeprojekter kombineret med moderne teknik og materialer. Resultatet er et moderne, køligt og energieffektivt, bæredygtigt hus, som de fleste mennesker har råd til. Baan Sammy er din boligløsning, hvis du er på udkig efter et energ rigtigt og bæredygtig hus til en fornuftig pris.

 

Lokalt produceret

Vi forsøger at bruge lokale producerede højkvalitetsmærker til vores huse. Det er en del af vores ECO-venlige udvikling. Derfor bruger vi Cabinet Kitchens and bath, da de har en fabrik i Hua Hin.

 

ØKO-venlig pakke

Vores miljøvenlige pakke omfatter vandhøst, inverterede aircon fra Daikin, Solcelle drevet pumper til poolpumpe og varmt vand, ventileret tagkostuktion. Alt dette til 540 000THB

 

Luksus indretningspakke

High Gloss Skab Køkken, Badeværelser fra Cabinet, Haffle og American Standard, LED lamper hele vejen igennem. 649 000 THB

 

 

Standard poolen er en skønhed i sig selv, alle værelser har en fantastisk udsigt over den krystalklare vandoverflade. Leveres som standard 3×7 meter til 649 000 baht, men kan bestilles til din størrelse og stil for kun 25 000THB / m² ekstra.

 

Vi bruger lokale bygherrer og skandinavisk ledelse, og vi har brug for ca. 5-6 måneder til at færdiggøre dit hjem. Vi bygger også andre enkelt villaer og små bebyggelser. Hvis du ønsker et større hus på et større grundstykke er det ikke noget problem, lad os lave et tilbud til dig.

 

 

Facilities

  • 2 badeværelser
  • Air Condition
  • Privat swimmingpool
  • Standard køkken
  • Udendørs pool
  • WiFi