Orchid Paradise Homes

 

Orchid Paradise Homes tilbyder luksus villaer i skandinavisk kvalitet og design

De meget populære og længe solgte villaprojekter Orchid Paradise Homes 1 og 2 har nu nået deres tredje projekt. Orchid Paradise Homes 3 ligger op til af ​​Orchid Paradis Homes 2 og består af 58 individuelle villaer. Projektet forventes afsluttet i foråret 2019.
Kun de fineste lokale materialer anvendes; Dine personlige valg af granit-, marmor- og keramikprodukter giver dig mulighed for at skræddersy din villa til alle dine individuelle krav. Dette er en enestående mulighed for at skabe det tropiske hjem for dine drømme!
Villaerne har alle rummelige indvendige og udvendige boligarealer, der strækker sig fra 260 til 1.200 kvm. Hver villa er velsignet med en fantastisk udsigt over bjergene, omgivet af frodigt tropisk grønt. Orchid Paradise Homes tilbyder fred, ro og privatliv kun 5 kilometer fra det travle Hua Hin centrum.

Villa 1     Villa 2     Villa 3     Villa 4   

Service og udlejning:

Orchid Paradise Homes tilbyder effektiv udlejningsservice og lave driftsomkostninger, samtidig med at der altid holdes konsekvent høje kvalitetsniveauer. Vores tilgang er venlig og personlig og vi har tætte relationer med kunder og lejere .
Orchid Paradise vil passe på resten, administration, ledelse og vedligeholdelse. Vi besvarer alle henvendelser, bekræfter bookinger, administrerer check-in / out, rengøring mv.
Alt du skal gøre er at slappe af og se, mens din villa skaber en solid indtjening for dig, mens du venter på dig næste ferie!

Vedligeholdelsesomkostningerne koster 54 000 THB (4 500 THB pr. Måned).
 Årlig omkostning “Lejeforvaltning”, 30.000 THB.
 Vores provision er 20%, hvis ejere skaffer kunderne selv, ingen provision.

 

Compare