Oriental Beach Pearl Resort

Vi har fornøjelsen af at formidle dette flotte resort med nogle af de flotteste ferieboliger i Hua Hin området og vel nok også nogle af de flotteste ferieboliger i Thailand.
Lad os bare slå det fast med det samme; Oriental Beach Pearl er et af de mest successfulde projekter i Hua Hin og omegn indenfor de sidste par år.Med bjergene fra Sam Roy Yod nationalpark i baggrunden er omgivelserne omkring ferieboligerne billedskønne. Fra resortet er der også kun 2 minuter på cykel eller scooter til Dolphin Bay Beach, der er kendt som en af Sam Roi Yods bedste strande og hvor 20-25 restauranter ligger lige ud til den flotte strandpromenade.

Afstanden til Hua Hin er 35 min – mens der kun er 15 min til Pranburi, som byder på masser af lokal shopping og bla. findes der et stort Tesco Lotus supermarked.
Vores service center tilbyder leje af scooter, cykler, biler eller taxa, samt en masse guidede ture. Hvis du ikke ønsker at køre selv er det nemt at tage med vores shuttle-bus der kører til Hua Hin og Pranburi flere gange om dagen.

 

I Oriental Beach Pearl finder du alle de faciliter der skal til for at familen kan få den perfekte ferie.
2800 m2 saltvandspool (en af Thailands største)
4 børne pools
Service center
Minishop
Restaurant
Fitness center
Massage-shop
Pool bar
Tennis bane m/lys på
Golf putting/chipping green
2 petangue baner m/lys på
Cykel, scooter og bil udlejning
Gratis WIFI internet
Kabel TV – også med danske kanaler
Vaske og rengørings service
Derudover har selve ferieboligerne luksus faciliteter så som stort moderne skandinavisk køkken samt en tagterrasse med privat jacuzzi og gasgrill bare for at nævne lidt. 

Compare