Om os

Om os

Vi formidler udlejning og salg gennem boligejere og lokale mæglere i Hua Hin. Vi er bosiddende i både Svendborg og Hua Hin. Vi kan derfor kontaktes nemt og hurtigt, samtidig med at vores kunder både har vores samarbejspartnere i Hua Hin og os i Danmark til rådighed under deres ophold. Nedenfor er oplyst procedurer ved udlejning . Vi har gennem årene arbejdet sammen med vores faste partnere i Hua Hin, som kender til de krav som skandinaviske kunder stiller. Det er vigtigt for os at vores kunder er i trygge rammer før, under og efter deres ophold. Vi kan selvfølgelig sørge for lufthavnstransport og rengøring. . Vi formidler golf, ture og udflugter i samarbejde med lokale udbydere i Hua Hin. Vi hjælper gerne med ønsker, som kunden måtte have ifb. med opholdet. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere info om os.

Vi formidler også vores service i resten af Thailand. Se vores web www.siam4home.dk. Mange af emnerne på vores web huahinhome.dk, er linket til siam4home.dk., som selvfølgelig har Hua Hin som en af Thailands top destinationer.

Procedure ved udlejning af boliger:

Vi formidler boliger og ture direkte for vores lokale partnere. Men vi er også godkendt affilliate partner af udbydere som Booking.com, viator, Expedia osv..

Man kan booke online hos vores affiliate partnere og følge deres procedurer. Følgende er procedurer ved efterspørgsel af emner hos vores lokale partnere.

Forspørgsel:

Via, Kontakt os, Send inquiry eller Booking. Vi kontakter mægler/ejer om ledig, pris og lejebetingelser. Vi mailer alle oplysninger til dig hurtigst muligt. Er boligen ledig og vi er nået til enighed med dig om pris og lejebetingelser; foretages booking/reservering .

Booking/reservering:

Depositum/udbetaling er oftest 25% af huslejen . Vi samarbejder dog med en mægler hvor reservationen kun er 10000 baht. Udbetaling/depositum variererer ved langtidsudlejning. I de flest tilfælde er udbetalingen depositum, ellers regnes den som en del af betalingen for huslejen. Depositum udbetales kontant ved check ud, fratrukket el og vandforbrug. Depositum/reservation tilbagebetales ved lejers aflysning af lejemålet iht. mæglers/ejers betingelser. Betingelser bliver oplyst inden booking. Huslejen betales ved overførsel, kreditkort betaling eller kontant ved indcheckning. Betaling af husleje ved langtidsleje foregår over flere rater. Ved udlejning gennem danske ejere eller resorter er udbetalingen mindre og der skal ikke overføres penge til udlandet til danske boligejere. De fleste ejere “overtager” dig efter at du har meddelt os at du ønsker at leje deres bolig. Proceduren for betaling,lejekontrakt,indcheckning,lejeophold,udcheckning er næsten den samme som gennem mæglere i Hua Hin. Boligejeren har så deres egen agent som varetager alt fra indcheckning til udcheckning. Vi er i kontakt med dig under hele forløbet.

Betaling og pengeoverførsel :

Udbetalingen/depositum skal ved udlejning overføres til ejer eller mæglerfirma i Hua Hin. Udbetaling/depositum, husleje kan betales med :

Betalingskort via mail:

Vi mailer kortbetaling sammen med reservation til dig.Det koster ca 2% at betale med betalingskort. Kortbetaling betales i EUR. Oplyst pris i baht omregnes til EUR ved booking.

Bankoverførsel:

Bankoverførsel til Thailand koster dansk banktakst, ca 50kr; samt modtager gebyr i thailandsk bank, ca 100 kr. Når overførslen af udbetalingen er begyndt skal man maile til os og vedhæfte kvittering på overførslen.

Lejekontrakt:

Vi mailer lejekontrakt efter betaling af depositum/udbetaling. Kontrakten opdateres løbebende ved modtagelse af overført huslejebetaling .

Indcheckning lejeophold udcheckning :

Indcheckning foregår sammen med dig og mægler. Der bliver udleveret nøgler. Strøm og vand bliver aflæst og du modtager en kopi på aflæsningen. Restbeløbet betales og der modtages kvittering. Boligen fremvises. Du modtager kontaktoplysninger på mægleren. VIGTIGT:Husk at afprøve alt i boligen med det samme; internet,varmt vand,toilet,lys osv. Kontroller sengetøj og håndklæder i alle soverum Kontroller at der er nok køkkenudstyr,stole osv til det antal personer som i har lejet boligen til. Mægleren/ejeren bliver infomeret af os at alt skal gennemgås ved check in. Der har desværre været check in hvor medarbejdere kun har udleveret nøgler og aflæst måler. Det er ikke ok. Så forlang at få boligen fremvist ordentligt. Meddel  medarbejder, os/mægler med det samme hvis mangler opdages. Under lejeopholdet kan mægleren kontaktes ved evt fejl og mangler. VIGTIGT: Kontakt altid os samtidig med at du kontakter mægler/agent. Det er oftest ikke nok kun at henvende sig i reception ved leje af bolig i condominium.Så kontakt altid os og mægler. Mægleren/vi kan også kontaktes til almindelig assistance i forbindelse med lejemålet. Vi er til rådighed her hjemmefra og mægleren på stedet. Ved udcheckning gennemgås boligen med mægler og depositummet udbetales hvis der ikke er forvoldt skade på boligen. Der aflæses og afregnes for forbrug af strøm og vand.

Du er altid velkommen til at kontakte os for oplysninger og vejledning om dit lejeophold.

Med Venlig Hilsen

Michael L Reher
Direktør og ejer/Director and owner, Siam4home Co. Ltd 102/13 Soi Mu Ban Bo Fai, Hua Hin District, Prachuap Khiri Khan

You must be logged in to post a comment.

Compare