Thailandresort

Første del af Thailand Resort hedder Baan Pauo og består af 26 huse. Baan Pauo blev afsluttet i 2006. Anden del, der blev afsluttet i 2008, hedder Baan Olivia og består af 12 luksus i 2½-etager. Vores tredje og største del kaldes Baan Felicia og blev afsluttet i 2010 og består af 46 huse, en restaurant, en stor swimmingpool, volleyballbane og en topmoderne Plexipave tennisbane.
Resort for alle aldre. Et to-etagers hotel med 12 værelser er nyopført, og vi er i planlægningsfasen for endnu en del af Thailandresort, der vil bestå af 13 Luksus Private Pool Villas. Thailandresort er det indlysende valg for folk, der søger deres eget sted i Paradis.
På Thailandresort køber du ikke bare eller lejer et hus, du får så meget mere for dine penge.
Nedenfor er tjenester, der er inkluderet i dit vedligeholdelsesgebyr / leje:
Ejendomsforsikring . Havearbejde og rengøring af de fælles områder. Adgang til vores Fitness Gym. Adgang til vores Beach Volleyball Court. Adgang til vores 4 fællesskabspooler. Månedlig skadedyrsbekæmpelse. Månedlige inspektioner af huset, når du er væk. Vandforbrug. Security. Rengøring.

Facilliteter:

Receptionen

Her kan vi hjælpe dig med vaskeservice, bestille en taxa; golf, arrangere en dagstur eller næsten alt andet du vil have. Lavsæson: Dagligt 9-17. Højsæson: Dagligt 8-20.

Restaurant

Vores restaurant er Thailands hjerte og sjæl. Dette er et sted for gæster i alle aldre at komme sammen om middag eller bare et glas vin. Restauranten tilbyder pladser både indendørs og udendørs og kan servicere op til 200 gæster. Vores kokke skaber lækre madvarer, både fra det asiatiske og europæiske køkken. De komfortable møbler og de smukke dekorationer gør restauranten til at føle sig hjemme. Der er et “kids corner” i restauranten, hvor de yngste gæster kan spille spil, se film eller lave kunst og håndværk, mens deres forældre nyder et glas vin.

Fitness

Thailandresort tilbyder et motionscenter med en fantastisk udsigt over en af ​​vores swimmingpools med bjergene i baggrunden. Vi har blandt andet løbebånd, motionscykler, en roemaskine og en kryds træner. Brug af motionsrummet er gratis for alle gæster på Thailandresort. Thailandresorts gym ligger i området Baan Pauo. Børn under 12 år skal ledsages af en voksen for at forhindre skade eller ulykke. Åbningstider: 24 timer.

Transport

Vi har tre transportmuligheder til og fra Bangkok.
Normal taxa (Toyota Camry eller lignende) koster 2600 THB én vej
Mellemstor bil (For eksempel Mitsubishi Innova, Toyota Fortuner eller lignende) koster 2800 THB én vej. Minibus koster 3500 THB. Du kan bestille taxi eller tuktuk på Restauranten eller Receptionen med afhentning på Restauranten eller på din Villa, hvis du ønsker det. Det koster 200 THB at gå til Hua Hin by. Kontakt receptionen for prisoplysninger til andre destinationer.

Golf

Hua Hin tilbyder golfbane af verdensklasse standarder, og du kan også finde Thailands første golfbane her i Hua Hin. Hver golfbane i Hua Hin tilbyder private caddies til dem, der har brug for hjælp og vejledning omkring banen. Thailandresort tilbyder golfpakker til en nedsat pris. Vi kan også tilbyde golf lektioner med en professionel golf instruktør.

Børne aktiviteter

For vores vigtigste gæster har alle fælles pools på Thailandresort mindst en sektion for unge børn og ved den store pool på Restauranten; der er både et dias og en springvand, som børnene kan lege i.

Tennis

Tennisbanen på Thailandresort er lavet af officielle standarder og med en Plexipave overflade. For at foretage en reservation bedes du kontakte personalet i receptionen eller restauranten. Prisen er 200 THB / time i dagtimerne (8 AM – 6 PM) og 450 THB / time om aftenen (6:00 – 10:00). Du kan leje en racket til 200 THB. Vi tilbyder også tennisundervisning. Kontakt receptionen for mere info.

Beach Vollyball

Vores Beach Volleyballbane er en populær måde at både motionere og få en solbrun på samme tid. Volleyballbanen er gratis for alle gæster på Thailandresort, og du kan låne en volleyball på restauranten eller i receptionen.

Boule Court

Boule er et populært spil på Thailandresort og spilles af gæster i alle aldre. Thailandresort giver to Boule Courts, en på Baan Pauo og en tæt på restauranten. Faciliteterne til at spille Boule er tilgængelige i restauranten. Boule er gratis for alle vores gæster.

Mini Supermarked

Her kan du finde alt fra koldt vand, øl og sodavand til toiletpapir, madolie og slik. Mini Mart er placeret i receptionen. Åbningstider: Lavsæson: Dagligt 9-17. Højsæson: Dagligt 8-20.

 

Compare